Einde Sloeproeiseizoen 2020

14-10-2020 09:45

Beste leden, Beste sloeproeiers,

 

Het sloeproeiseizoen komt jammer genoeg eerder tot een eind dan wij allemaal hoopten. Als FSN volgen we uiteraard de richtlijnen op. Dat betekent dat er geen trainingen meer plaats kunnen vinden en dat ook ‘t Liwwadster Rondje geen doorgang kan vinden. 

 

Als bestuur van de FSN bedanken we alle organisaties voor de input tijdens de extra vergaderingen die we hebben gehad m.b.t. de COVID maatregelen en de gevolgen daarvan voor de races. We hebben de constructieve inhoud hiervan als heel positief ervaren en zijn blij dat 3 races toch in aangepaste vorm door konden gaan. Wij beraden ons nu op de vorm van de jaarlijkse organisatievergadering en de ALV. Hierover later meer. 


 

Het lijkt nu het beste idee om de sloepen wat eerder dan normaal in winteronderhoud te doen. (Kijk even op onze website naar het handboek van de SKC zodat je weet wat je ongeoorloofd mag aanpassen en wat niet.) Hopelijk kunnen ze dan ook eerder dan normaal weer in het water. Het goede nieuws is dat we nu wat meer tijd voor onderhoud hebben, het slechte dat dat met slechts 4 personen tegelijk mag gebeuren. 

Laten we ons steentje bijdragen aan het eronder krijgen van dit virus en er zo alles aan doen om zowel onszelf als onze omgeving gezond te houden zodat we er volgend jaar weer een volwaardig roeiseizoen van kunnen maken. Wij missen, net als jullie, de gezelligheid en sportiviteit tijdens de races. Dezelfde saamhorigheid die we daar hebben gaan we nu  aanwenden om er ergens in 2021 weer gezond en wel te kunnen staan. Hou jullie haaks en tot zo snel mogelijk! 

 

Met sportieve groet,

 

Bestuur FSN


 

Terug