Reminder: ALV 1 februari 2020 // vacatures // voorstel aanpassing afmeting riemen

22-12-2019 19:55
allereerst willen we jullie herinneren aan de aankomende A.L.V.. Deze vindt plaats op 1 februari 2020 in het Nova College in IJmuiden. 
 
Vacatures! 
We zijn voor het komende bestuursjaar op zoek naar minimaal 1 nieuw bestuurslid die o.a. digitalisering als taak zal krijgen. 
Verder zijn we op zoek naar een notulist. Iemand die ongeveer 7 x  per jaar ons bij kan staan met het maken en uitwerken van de notulen. Onze vergaderingen vinden over het algemeen plaats in Zaandam of IJmuiden.  
Bestuursleden ontvangen een reiskostenvergoeding. Voor een notulist is het daarnaast mogelijk om een vrijwilligersvergoeding uitgekeerd te krijgen. 
 
Interesse in een bestuursfunctie of om notulist te worden? Daar zijn we heel blij mee! Stuur een mail met in het kort wie je bent en waar je interesse naar uitgaat aan info@federatiesloeproeien.nl
 
Behandeling stukken
Stukken die niet bij de rondvraag behandeld kunnen worden maar als ingekomen stuk dienen, verwachten we uiterlijk 8 januari 2020 per mail aan info@federatiesloeproeien.nl . 
 
Agenda ALV
De agenda voor de A.L.V. zal ongeveer 2 weken vooraf verstuurd worden. 
 
Aanpassing afmeting riemen
Namens de SKC sturen we hierbij ook een voorstel tot aanpassing. Dit omdat een aantal sloepen wellicht nieuwe riemen gaan bestellen en hier dus rekening mee dienen te gaan houden. 
 
Hulp bij sleepweekeinden
Het 1e en 2e weekend van maart 2020 gaat er weer gesleept worden. De SKC zoekt nog vrijwilligers! Het is altijd erg gezellig en je kan blijven slapen. Voor eten en drinken wordt (goed!) gezorgd. Interesse? Meld je aan middels een mailtje aan skc@federatiesloeproeien.nl . 
 
Jullie zien: we zijn al druk bezig met de voorbereiding op het seizoen 2020. De organisatievergadering is achter de rug. De nieuwe website gaat in 2020 in gebruik genomen worden en ook de wedstrijdcommissie heeft mooie plannen die we graag met jullie bespreken. 
 
Voor nu wensen we iedereen fijne feestdagen en een sportief, gezond en sprankelend 2020! 
Terug